sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viimeistä viedään...

...nimittäin lomapäivää. Sunnuntaina vielä voi laiskotella, mutta sitten alkaa arki. Töihin paluun lisäksi esikoinen menee ekaluokalle ja se tuo kaikennäköistä puuhaa arkeen myös äidille. :)

Viimeinen viikko on ollut tapahtumarikas. Oli risteilyä Tallinnaan ja reissua puuhamaahan. Ehti sitä vähän iltatorillakin korujen kanssa käymään. Mitään uutta ei tosin ollut valmiina edelliskertaan nähden, mutta on sitä vanhaakin varastoa vielä jäljellä. Korutarvikkeet ovat vallanneet keittiön pöydän ja nyt kun arki taas alkaa, pitäisi niitä hieman siivota järjestykseen. Ihan laiskotellessa tuo viimeinen lomapäivä ei siis mene. Aloitin jo siivousta, sillä käytävät ovat täynnä kaikenlaisia kasseja ja pusseja. Vaikka suurimmaksi osaksi olemme kotona olleet, jotenkin kaikki omaisuus on siirtynyt laukkuihin, joita olemme kantaneet mukanamme kyläilyreissuilla/matkoilla. Niitä laukkuja ei ole sitten jaksanut heti purkaa, joten vaatteita on etsitty kotonakin käyttöön erinäisistä laukuista. Se vaan että kun laukkuja on monta, niin sinne sitten hukkuukin sitä tavaraa. Pitäisi siis purkaa ne kaappeihin, että vaatteet olisi taas järjestyksessä ja etten enää kompastelisi käytävällä kulkiessani pimeässä... :)

Tänään sain siivousten ja pyykkinpesun ohella jotain muutakin aikaan. Sain "sisarkorun" valmiiksi aiemmin tekemälleni oranssille tähtikorulle. Tämä on tehty mustista tähdenmuotoisista simpukkahelmista, vaaleanharmaista akaateista sekä onyksista. Tässäkin on organsanauhaa keventämässä korua.


Nykyiseen makuuni ehkä liian väritön, mutta sopii useamman asun kanssa yhteen kuin tuo aiempi oranssi. Itse asiassa, kun oranssi koru on asusteen väriläiskä, tämä koru sopii väriläiskänä olevan paidan kaveriksi. Kuvassa koru hieman hukkuu taustaansa, mutta en nyt keksinyt muutakaan kuvausalustaa. Ehkä olisi pitänyt laittaa alustaksi joku värikäs paita... :) Jos nyt saan huomenna korutarvikkeet siivottua, tämä koru on kesälomani viimeinen. Toivottavasti taukoa ei sentään tule niin paljon kuin viimeksi. Täytyy yrittää lajitella helmet ym niin, että ne olisivat helposti löydettävissä. Ei sitten ole niin suuri kynnys aloittaa koruntekoa, kun inspiraatio iskee.

3 kommenttia:

  1. tämä on tyylikäs, ja niin kuin sanoit, sopii monen kanssa. mii laik :))

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis - jälleen kerran! Tunnustus odottaa blogissani :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...