torstai 2. elokuuta 2012

Hääteema jatkuu

Tämä postaus ei pelkkää hääteemaa ole, mutta aloitetaan teemaan sopivilla korviksilla.

Korvakorut nro 19

Korvakoruissa on käytetty samoja makeanvedenhelmiä ja fasettilasihelmiä kuin edellisen postauksen hääteemakorussa.

Seuraavaksi kaulakoru, joka on kevennetty käyttämällä organzanauhaa osaan korua. Koru itsessään on puolipitkä ja siinä on tähden muotoisia simpukkahelmiä, valkoisia akaatteja sekä onyx helmiä. Metalliosat ovat mustaksi pinnoitettua korumetallia. Koru on sen verran pitkä, ettei se tarvitse erillistä lukkoa.


Nuo valkoiset akaatit ovat oikeastaan vaalean harmaita. Jostain syystä ne näyttää yllä olevassa kuvassa hieman punertavilta. Seuraavassa kuvassa on yhteensopivat korvakorut, joissa akaattihelmien väri näyttää oikeammalta.

Korvakorut nro 20

Noin viidennes korvakoruhaasteen koruista tehty. Tästä se etenee... :)

2 kommenttia:

  1. kaunis ja iloinen on tuo tähtikoru, ja korvikset niin ajattoman kauniita. itsekin oon miettinyt tuota 101-korvis-haastetta, taidanpa siihen alkaa sittenkin... itsenihän minä siinä haastan :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tähtiä on varastossa vielä kahta eri väriä, joten samantyylisiä teen vielä muutaman. Tervetuloa mukaan vaan korvishaasteeseen. Itsekin osallistuin jälkijunassa, joten olen pahasti jäljessä muita. Tahti muutenkin on hidas, joten pääset varmaan mun ohikin aika pian... :) Nyt lomalla sentään ehtii jotain tehdä. Täytyisi loman loputtuakin saada korurintamalla jotain aikaan, sillä tämä on mukavaa vastapainoa toimistotyölle!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...