sunnuntai 5. elokuuta 2012

Turkoosia

Kuparin ja turkoosin yhdistelmä on jotenkin herkullinen. Kupariketjua oli varastossa sen verran että sain siitä puolipitkän yksinkertaisen korun.


Tuo lukko on itse asiassa tarpeeton, koska koru on sen verran pitkä että sen saa kaulan ympärille ilman lukon avaamista. Lukko tuo kuitenkin mukavan lisän koruun ja helpottaahan se korun laittoa kaulaan. Tein vielä yhteensopivat korvikset.

Korvakorut nro 21
Tuo kivihelmi ei ole turkoosia vaan värjättyä howliittia tai magnesiittia. Howliitina ne myytiin, mutta mielestäni näyttää enemmän magnesiitilta. Yksinkertaisuudestaan huolimatta tuo koru onnistui mielestäni hyvin. Aiemmin en ole oikein tehnyt tuollaisia puolipitkiä koruja, mutta nyt on taas niitä muutamia tullut tehtyä. Ehkä sekin on kausiluontoista kuten lempiväritkin tuntuu minulla olevan... Nyt taas on värikkäämpi vaihe menossa, kuten blogin taustastakin näkee. :)

6 kommenttia:

 1. Lukko ei ole tarpeeton! Se on se jokin helmien lisäksi :) Pidän mallista ja korvakoruista myös :)

  VastaaPoista
 2. tykkään kovasti mallista ja väristä, ihana setti :))

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista! Itsekin tykästyin tähän sen verran että voi olla että jää omaksi... :) Tai ainakin teen yhden itselleni. Täytyy vaan hankkia tuota kupariketjua lisää.

  VastaaPoista
 4. Lukko on tuossa tosi hyvä. Mukavasti tuo ilmettä lisää. Hyvät värit koruissa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...