torstai 2. elokuuta 2012

Puuhelmiä vaihteeksi

Tänään oli aika hiljainen toripäivä. Ihmisiä torilla kyllä oli, mutta myyntipaikka oli semmoisen sokkelon takana, ettei sinne oikein löytänyt. Päivä oli sentään säiden puolesta hieno. Ehkä liiankin hieno, kun katsoo ihoni väritystä. Vaikka laitoin aurinkorasvaa suojakertoimella 30, niin niska hieman punoittaa toiselta puolelta. Näkee hyvin että kumpi kylki oli aurinkoon päin... :)

Viime viikonloppuna sain tehtyä kolme puuhelminauhaa. Tuo kuvan pisin avainnauhamalli menikin jo heti torilla. Muutkin muutin jo avainnauhoiksi, vaikka kuvista vielä avainlukot puuttuvatkin.


Näitä nauhoja oli mukava tehdä. Työkalujakaan ei tarvita. Olin itse asiassa nauhoja tehdessä reissun päällä. Värillisiä nauhoja ja puuhelmiäkin voisi tilata vielä lisää... :)

7 kommenttia:

 1. Nää on kivoja ja pirteitä, ja sopivan köykäsiä hommaansa, etteivät tuo avaimiin lisäpainoa. Säkin oot ollunna niin ahkera kesällä, ettei kaikkiin ehi kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia päivän- ja asunpiristeitä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. Tosiaan ovat köykäsiä. Sitä oikein yllättyy kun nostaa ne ylös. On niin paljon tottunut kivi- ja lasihelmillä työskentelemään että olettaa tuon kokoisen korun olevan painavampi.
  Töistä kun on ollut lomaa, niin aikaa ja energiaa on riittänyt koruiluun. Viikko vielä lomaa jäljellä ja paljon korusuunnitelmia vielä toteuttamatta :)

  VastaaPoista
 4. just tämmösiä kivoja pirteitä ja mukavia ilman työkaluja helposti tehtäviä mimulta on kaksi pyydetty, siskolle ja kummitytölle... ne tarttee ruveta tekemään pikapuoliin. nää sun on tosi kauniit, toivottavasti yllän likikään samaan :)

  VastaaPoista
 5. Aluksi tein tätä täysin ilman työkaluja, mutta sitten kaikki suurireikäiset puuhelmet oli jo helmipussista käytetty... :) Mies asensi samaan aikaan digiboksia ja siinä oli johtonipun ympärillä sellainen muovitettu rautalanka. Kuorin rautalangan muovin alta esille ja taitoin sen kaksinkerroin neulaksi. Helmien pujottaminen alkoi sujua paljon nopeammin. Ei tuota rautalanganpätkää välttämättä työkaluksi voi sanoa, mutta ihan kätevä apu. Jos olisin ollut silloin kotona, olisin ehkä löytänyt jotain kuparilanganpätkiä varastostani valmiiksi tai ehkä jopa valmiin parsinneulan... :)

  VastaaPoista
 6. Mukavan marjaisia koruja! Katselin sun sisustusideointia ja on se kiva nähdä, että tekeminen on voimissaan. Mulla on poika jo aikuinen ja muuttanut omaan kotiin. Yhdessä sitä tuli ennen puuhailtua monenlaista projektia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toimistotöissä kun ei oikein oman käden jälkeä näy, niin on kiva puuhastella kotosalla jotain konkreettista ja näkyvää. Siksi pidänkin korunteon lisäksi mm. ompelusta ja kutomisesta. Kaikennäköinen kokoaminenkin on kivaa, kuten palapelit. Niin ja yleensä minä olen se, joka kokoaa meillä huonekalut, jos ne on ostettu osissa. Miehellä ei tuo pitkäjänteisyys ole kaikkein paras puoli ja kun itse tykkään koota kaikkea, niin ihan hyvin roolit menee siltä osin... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...