perjantai 22. helmikuuta 2013

Terveisiä Virosta

Olimme tällä viikolla Viron risteilyllä ja kiinnostavimmat tuliaiset tarttuivat mukaan Lohjan ABC:n yhteydessä olevasta putiikista. Kyseessä on koruständit.Bongasin ständit jo menomatkalla, kun pysähdyimme syömään, mutta ostin ne vasta paluumatkalla. Niitä oli kaupassa sen verran etten uskonut niiden loppuvan vuorokaudessa... :)


Punaisella sametilla varustetut ständit olisivat olleet myös kivan näköiset, mutta nuo mätsää paremmin yhteen niiden aiempien ständieni kanssa. Noissa kelpaa kotonakin laittaa koruja esille.

Sain vihdoinkin kuvattua Helmijameilla tekemäni kynsilakkakorun. Alustana toimii uusi koruständi.


Tilasin netin kautta työkaluja lisää, joten kait pian alkaa tulla taas koruista kuvia. Hopeakurssilla aloittamani riipuskin on vielä kesken. Jotenkin se aika vaan kuluu... Uusien työkalujen avulla pääsen sitä jatkamaan, kunhan aikaa olisi. Lapsiperheessä siivoaminen on loputonta urakkaa. Pitäisi taas käydä kaikki kaapit läpi ja laittaa pois kaikki liian pienet lastenvaatteet ym tarpeettomat tavarat ja lelut. Ajatuksena olisi tehdä vaatehuoneelle pienimuotoinen remontti ja järjestää sinne paremmat hyllytilat. Jospa saisi osan romuista piilotettua sinne... :) Vaikka aikaa kuluttaisi siivoamiseen kuinka paljon tahansa, se ei tunnu näkyvän kodissa mitenkään. Kaikki on silti "hyrskyn myrskyn". No ehkä toisaalta, jos joskus jättää siivoomatta koruilun takia, ei sitäkään tästä sekasotkusta sen enempää huomaisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...