lauantai 26. tammikuuta 2013

Ebony and Ivory

Blogiteksti tulee viikon myöhässä, koska en saanut tuotoksia kuvattua. Olin viikko sitten Helmijameissa ja siellä oli haastetehtävänä tehdä ystävyyteen liittyvä koru.

Ebony And Ivory Live Together In Perfect Harmony


Kyseessä on siis avainkoru, jossa on eebenpuuhelmiä ja luuhelmiä pujotettuna hamppulankaan. Norsunluuta nuo eivät sentään ole... :) Koru tulee kuvaamisen jälkeen heti käyttöön tai oikeastaan vasta maanantaina. Joudun töissä käyttämään henkilökorttia ja roikotan sitä kaulassa samassa nauhassa avaimen kanssa. Jokin aika sitten töissä muutimme rakennuksesta toiseen. Nykyään joudun kulkemaan usein ikkunattomasta teräsovesta, jonka avainlukija tuntuu välillä aina pätkivän. Nykyinen avainnauhani on aika lyhyt malliltaan ja joudun kumartumaan että saan avaimen lukijaan. Tällä viikolla tuli taas läheltä piti tilanne, kun yritin ovea toistuvasti avata ja samalla ovesta tulikin vastaantulija. Refleksit ovat pikku hiljaa harjaantuneet ja hyppäsin taaksepäin ennen kuin ovi ehti iskeytyä ohimooni. Molempien ilmeet olivat varmaan näkemisen arvoiset! Tämä uusi kaulanauha on huomattavasti pidempi kuin edellinen yksilö ja ehkä tällaiset refleksien harjoitusepisodit vähenisivät...

Helmijameilla opettelimme turkkilaista helmivirkkausta. Virkkaus lähti mukavasti liikkeelle, mutta aika ei vaan riittänyt kaikkeen. Sain vasta eilen rannekorun valmiiksi.


Varastoista ei löytynyt mustaa lukon vastakappeletta, joten käytin tuollaista isompaa ovaalia linkkiä. Ehkä sen vielä vaihdan, mutta toisaalta tuokin näyttää ihan mukavalta...

Muutama blogipäivitys tulee tässä piakkoin lisää, sillä unohdin kuvata Helmijameilla tekemäni kynsilakkariipuksen. Olen pitkään miettinytkin, että sellaista pitäisi kokeilla ja nyt siihen tarjoutui tilaisuus. Olihan se mukavaa touhua ja riipuksestakin tuli ihan hieno, mutta ei ihan "mun juttu". Kiva kun pääsee kokeilemaan kaikenlaista uutta! Tänään olin hopeakurssilla, jossa sain aloitettua hopeariipuksen tekoa. Kuvaa laitan siitäkin tulemaan heti kun saan sen valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...