sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Rannekorut lapsille

Tänään kävin paikallisessa askarteluliikkeessa ostamassa hieman korvakorukoukkuja. Pitäisivät riittää ainakin hetkeksi. Tilasin netistä myös sellofaanipusseja korvakoruja varten. Jos saan tehtyä kaikki 101 korvakorua haasteeseen, niin en niitä kaikkia varmaan itse tarvitse. :) Sellofaanipusseissa korut saa nätisti esille, mutta samalla suojaan myyntiä ajatellen.

Tänään en kylläkään tehnyt yhtään korvakoruja, mutta eilen sain tehtyä pikaisesti molemmille lapsilleni rannekorut. Ne ovat aika simppelit, mutta tuntuvat olevan mieluisat ja sehän se tärkeintä onkin... :) Ensin kuva pikkutytön rannekorusta.
Helmiplaneetan messuilta tarttui mukaan Hello Kitty -helmiä koko nauhallinen. Pienen tyttöni mielestä se oli sellaisenaan hänen, kun hän sen ensi kertaa näki. Sitten seuraavassa kuvassa pojalle sopiva yksinkertainen rannekoru.
Pääkallot ovat kuulema aika in :). Jätin tuon siksikin simppeliksi, koska päivittäisessä käytössä se todennäköisesti haurastuu poikki. On sitten helppo solmia uuteen puuvillanauhaan. Sitä kun varastoista löytyy aikas monta metriä! Nuo pääkallot ovat messuostoksia myös. Mitäköhän materiaalia ne mahtaa oikeasti olla? Jonkun mukaan ne on howliittia ja jossain toisessa helmikaupassa ne on nimetty magnesiitiksi. Kuitenkin kuvat helmistä ovat identtisiä...

Yritän huomenna saada aikaiseksi taas muutaman korvakorun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...