perjantai 3. helmikuuta 2012

Avainnauhaa...

Nämä avainnauhakorut tein jo viime kesänä. Helmet, joita tässä käytin, on hankittu jo joulukuussa 2009. Helmiharrastukseni alkoi oikeastaan näistä helmistä. Ostin silloin puuhelmiä ja ruskeaa puuvillanauhaa ajatuksenani, että poikani olisi pujotellut helmistä kummitädilleen joululahjaksi kaulakorun. Hyvin se sujuikin ja lisäilin vain sopiviin väleihin solmuja. Siitä innostuin itsekin suunnittelemaan muutaman korun joululahjaksi.

Nuo puuhelmet, jotka jäi poikani kummitädin korusta ylimääräiseksi, olivat siitä lähtien keränneet pölyä kirjahyllyn reunalla. En keksinyt niille mitään käyttöä, kunnes sain idean kesällä mennä paikalliselle torille myymään koruja/kirpparitavaraa. Korumyyjiä siellä jo oli useampaakin kappaletta, mutta yksikään ei myynyt avainnauhakoruja. Eniten tein mustasta nauhasta ja lasihelmistä tehtyjä avainnauhoja, mutta ruskeaan nauhaan pujotettuna näistä puuhelmistä sai oivallisia avain/henkilökorttinauhoja.
Kuvassa olevista nauhoista alimmainen on lyhin ja tarkoitettu lapselle. Siinä on pieni heikompi lenkki (ison avainlenkin vieressä), joka pettää pienemmän painon alla. Jos nauha jää vaikka johonkin kiipeilytelineeseen kiinni, niin se irtoaa, eikä jää kuristamaan kaulaa. Aikuisen painossa tuo isompi avainlenkki antaa myöden, jos on tarvetta.

Huomisessa blogimerkinnässä onkin varmaan enemmän kuvia. Ajattelin ottaa kuvia Helmiplaneetan messuilta, ja lähetellä ne tänne näkyville päivän mittaa. Saa nähdä miten laadukkaita kuvia kännykällä saa otettua. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...