maanantai 6. helmikuuta 2012

Jotain luontoon liittyvää

Tänään kotiin tullessani tajusin, että tiskikone oli täynnä ja mm. kaikki haarukat ja pikkulusikat olivat likaisina. Ei muutenkaan ole oikein ollut minun päiväni. Aamuisella hammaslääkärikäynnilläkin taisin saada paikaksi maanantai-kappaleen. Paikka lohkesi jo ennen kuin puudutus ehti laantua. Toisaalta tiskien pesemättömyydestä oli hyötyäkin. Koska kaikki ruokailuvälineet olivat pesussa, aloin tehdä ruokaa vasta tiskikoneen pestyä astiat. Aikaa riitti siis tehdä rannekoru Helmiplaneetan neljänteen ja tällä erää viimeiseen haasteeseen.
Rannekoru on tehty eebenpuukolikoista (Helmiplaneetan messulöytöjä) sekä savukvartsinugeteista. Koru näyttää paljon paremmalta ranteessa ja siksi otin siitä toisenkin kuvan.
Talven kuivattama käteni ei kyllä taida olla paras kuvausrekvisiitta, mutta miehen ranne on liian paksu ja lasten kädet liian pieniä... :) Tällä rannekorulla siis osallistun Helmiplaneetan haasteeseen aiheeltaan "Jotain luontoon liittyvää".

3 kommenttia:

 1. Säkin taisit ihastua noihin helmiliinan puisiin helmiin... Kiva, kun osallistuit.

  VastaaPoista
 2. Ooo.. tosi ihana koru, upeita puuhelmiä olet löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan ovat helmiliinalta ostettuja puuhelmiä. Pitkään olen niitä ihaillut ja nyt vihdoin tuli hankittua messuilta. Täytyy varmaan jossain vaiheessa hankkia niitä lisää... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...