tiistai 17. heinäkuuta 2012

Korusalkku

Tänään on tullut hieman askarteltua ja tulos näkyy kuvissa. Vanha opiskeluaikainen salkku sai uuden ilmeen.


Salkku on verhoiltu mustalla sametilla. Salkun kannessa on sametin alla sellaista teltassa käytettävää makuupussin alustaa. Siihen saa koruja kiinnitettyä nuppineuloilla. Alaosassa on rannekoruja varten putkilo, joka tehty makuualustalla päällystetystä muoviputkesta. Se on myös verhoiltu mustalla sametilla ja se on irroitettavissa ja siirrettävissä. Kuvasta se erottuu aika huonosti. Kuumaliimaa kului aika paljon, mutta lopputuloksesta tuli ihan hieno. Torimyynnissä ihan kätevä, kun ei tarvitse kuin vain avata salkku ja myynti voi alkaa!

Kuvassa on myös koruständi kaulakoruille, jonka tein samalla. Pohja on tehty ohuesta MDF levystä, joka on peruspahvia tukevampi. Se on verhoiltu myös samalla mustalla sametilla kuin salkkukin. Samettia jäi vielä hieman yli, joten ehkä teen vielä toisen... Ehkä myös toisen rannekoruputkenkin. Seuraavassa kuvassa koruständin tausta.


Taustapuoli ei mikään kaikkein nätein ole, mutta eihän se näkyvissä olekaan. Sametin liimasin kiinni taustapuolella ja jalka on liimattu kiinni käyttäen keinonahanpalasta saranana. Koruständin saa siis kasaan helposti. Narunpätkä on lisätty tukevoittamaan jalkaa.

Salkku on siis helppo kuljettaa. Ainoa homma että se täytyy kuljettaa pystyssä, jos koruja kiinnittää kanteen yhdellä nuppineulalla.


Salkku yksinään näyttää aika ankealta ja kuluneelta, eikä päällisin puolin näe mitä aarteita se sisältää. :)


4 kommenttia:

 1. Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesänjatkoa.
  www.ttvehkalahti-blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hyvä idea ja uskon, että myös toimiva ratkaisu! Mulla ainakin tuppaa killuttimet sotkeutumaan toisiinsa kun roudaan niitä näytille - kun löydän sopivan salkun (toivottavasti kirpparilta!) niin taidan plagioida ja synnyttää sisaren (tai serkun) salkullesi ;)

  VastaaPoista
 3. Juu saa plagioida vapaasti. Olen toreilla nähnyt monenlaisia salkkuratkaisuja muillakin. Rannekoruputkea salkussa en tosin muilla ole nähnyt. Kun sen tekee sopivan pitkäksi se pysyy paikallaan kuin itsestään!

  Tänään salkku oli ekaa kertaa torilla mukana. Ohikulkevat ihmiset huomioivat korut paljon paremmin kun ne olivat kunnon telineessä. Varsinkin kaulakoruständi oli hyvä. Korut pääsivät oikeuksiinsa mustalla sametilla ja herättivät heti paljon enemmän kiinnostusta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...