lauantai 21. heinäkuuta 2012

Hopearaitaa

Korunteko on alkanut taas sujua. Ehkä se on auttanut, kun muu ympärillä oleva hössötys on rauhoittunut loman myötä. Tosin täytyisi hieman taas siivota. Koruvälineet ovat vallanneet hieman liikaa kaikkia tasoja puhumattakaan kaikesta lelumäärästä, mitä lapset saavat koruväkästykseni aikana levitettyä... Muutamasta korusta siis kuvia nyt. Kamerassa on vielä muutama muu, kunhan saan ne siirrettyä.

Korvakorut nro 18
Korvakoruhaaste etenee taas hieman. Saa nähdä pääsenkö ikinä nroon 101... Yllä olevien korvakorujen idea on lainattu Korustamosta, tai oikeastaan jatkolainattu. Ideana on siis käyttää sormuskoon memorywireä korviksissa. Memorywiren olen päällystänyt Preciosa-siemenhelmillä ja keskellä roikkuu onyxit. No taitaa jäädä kokeiluasteelle tuo memorywiren käyttö, jos ei nyt mitään kuningasideaa tule. Jotain noista tuntuu puuttuvan...


Sitten lyhyehkö kaulakoru, jossa on käytetty hopeavärillä raidoitettuja lasihelmitynnyreitä. Tekniikka on sama kuin aiemmin tekemässäni kaulakorussa. Voi olla että teen vielä toisen samanlaisen tai samantyylisen, sillä tämä ostettiin saman tien. Tosin kaulakoruständi taisi auttaa!

Monta ideaa on tullut tässä ensimmäisen lomaviikon aikana. Kaikkeen ei ole materiaaleja, joten olenkin tällä hetkellä taas selailemassa helmikauppojen webbisivuja oikein urakalla! Ainakin kahdesta kaupasta pitäisi tilata, että saisi kaiken tarpeellisen ostettua. Ehkä joudun vielä kolmannestakin ostamaan... Olen tässä pikku hiljaa täytellyt ostoskoreja, että kaikki tarvittava (+tietenkin muutama heräteostoskin) tulee mukaan. Samalla helmiä selatessa olen muutaman ideankin kehitellyt. Tämä vaan paisuu... :) Viimeksi olen tilannut helmiä maaliskuussa, joten kait tämä on jo korkea aika. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...