torstai 26. toukokuuta 2011

Sormuksia ja työkaluja

Äitienpäivä tuli ja meni, enkä saanut äidilleni lahjaksi tarkoittamaa sormusta valmiiksi. Viimeistely oli niin pahasti kesken, että päätin antaa sormuksen myöhemmin. Pari viikkoa se myöhästyi, mutta nyt sormus on oikealla omistajallaan ja tässä kuva.
Kuva on otettu ulkona aurinkoisena päivänä, joten se välkehtii kauniisti. Vaikka suurimmassa osassa smaragdihiottuja kiviä on käytetty kruunuistutusta, mielestäni kehysistutus sopii sille mainiosti.

Työkaluja on harrastukseni laajetessa kerääntynyt paljon. Ne olivat vallanneet jo suuren osan keittiön pöydästä ja aina kun ne täytyi siitä muualle siirtää, oli niiden uudelleen käyttöönotto hankalaa. Ystäväni ehdotti jonkinlaista siirrettävää ratkaisua ja aloin etsiä netistä lipaston tai hyllykkön tapaista, jossa olisi pyörät alla. Vihdoin löysin Ikeasta tarjoiluvaunun, joka sopi täydellisesti. Tässä kuva täydessä lastissa olevasta siirrettävästä työkalupakistani.
Alimmalla hyllyllä on pieni lipasto, jossa on helmiä ja hopeaa. Kiillotusrumpu voi olla pysyvästi vaunussa ja siirrän vaunun vain pistorasian viereen kun laitan sen päälle. Ylimpänä on vedettävä laatikko, johon saan lapsilta piiloon kaikki terävät esineet, kuten sahan ja sakset. Tuosta on helppo nostaa kaikki tarvittava keittiön pöydälle ja laittaa käytön jälkeen taas takaisin. Kun vieraita tulee, koko työkalupakin saa kärrättyä vaikka makuuhuoneeseen piiloon. Aivan mahtava ostos! Suosittelen samantyyppistä ratkaisua kaikille, joilla ei ole erillistä työtilaa.

Tällä hetkellä on pari sormusta työn alla ja ne pitäisi saada ennen juhannusta valmiiksi. Kuvia laitan niistä heti kun ne ovat valmiita. Toivottavasti aurinkoisia päiviä tulisi lisää, että saisi taas otettua hienoja kuvia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...