maanantai 2. toukokuuta 2011

Elämän puu

Tässä taas vanhempaa tuotantoa viime kesältä. Näin netissä kuvia erilaisista elämän puu -riipuksista ja päätin tehdä oman versioni.
Tein korun itselleni hääpäivän kunniaksi ja siksi se on sydämen muotoinen. Kivenä on lumihiutaleobsidaania siruina kieputettuna hopeaan. Riipus on nahkanauhassa. Koitin vielä perinteisempää muotoa ja siitä kuva alla.
Itse pidän sydämen muotoisesta enemmän, vaikka pyöreässä on puu paremman muotoinen. Ehkä teen jossain vaiheessa vielä uusia versioita.

Nyt työn alla on taas sormuksia. Yksi on menossa äidilleni Äitienpäivälahjaksi, jos sen vaan saan valmiiksi. Äidilläni oli pöytälaatikossa kirkas smaragdi-hiottu kivi. Epäilen sen olevan vuorikristallia. Kivi on kooltaan 10x12mm. Ajattelin tehdä siitä "bezel"-istutetun sormuksen. Äitini ei paljon sormuksia käytä ja vähiten käytännöllinen malli olisi kruunuistutus kynsineen. Sormus on siis tarkoitus olla juhlava olematta epäkäytännöllinen. Saa nähdä miten onnistuu. Kuvia sormuksesta tulee varmaan viikon kuluessa, jos sen äitienpäiväksi saan valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...