lauantai 12. helmikuuta 2011

Ranneketju ym.

Nyt taas vuorossa jotain uutta. Palasimme juuri 50-vuotisjuhlista, jonne lahjaksi veimme tekemäni ranneketjun. Mallin nimi on tuska eli lituska ja se on tehty 0.8 mm hopealangasta 4 mm veivillä.
Myös ketjun vieressä oleva lahjarasia on itse tehty. Ostin jokin aika sitten lahjarasioita varten tapettia rautakaupan alennuskorista. Rasian alaosa on tehty hyödyntämällä tapetin nurjaa puolta ja kansi on sitten taas oikea puoli ulospäin. Tein päivänsankarin miesystävälle aiemmin lahjaksi solmioneulan samaisesta ketjumallista. Nyt heillä on sitten yhtenäiset asusteet.

Sitten jotain simppelimpää... Tein tyttärelleni korun juuri noita viisikymppisiä varten ja kuva siitä tässä.
Eli kyseessä siis on lasihelmistä tehty enkeli organzanauhassa. Olen vastaavia antanut synttäri- ja joululahjoiksi kaikille tutuille lapsille. Jotenkin tuo malli on lasten mielestä yksi parhaista vaikka se on erittäin simppeli. Otin tuon myös yksi päivä töihin näytille ja se heti poiki tilauksen. Tein niitä nyt muutamia etukäteen valmiiksi jos vaikka tilauksia tulee lisää. Saisi vaikka hieman helmikauppojen postikuluja kustannettua niillä.

Tilasin taas tänään helmiä HelmiQ:sta. Aloitin jo viikolla työstämään ostoslistaa. Tänään sattumalta huomasin että siellä oli 20% alennus kaikesta. Mukava yllätys ja siksi tulikin tilattua yhden aika pitkään miettimäni korun tarveaineet. Malli on joululahjaksi saamastani "Helmihullut" kirjasta. Modasin sitä hieman ja tulos tulee näytille kunhan helmet kolahtaa postiluukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...