sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lisää kuparista ja siemenhelmistä

Viikonlopun aikana sain viimeinkin valmiiksi korun, jota olin ideoinut pitkin viikkoa. Värit ovat minulle aiempiin koruihin verrattuna vieraat, mutta kuitenkin kotoisan oloiset. Korua voi käyttää monella tapaa. Se voi olla pitkä kaulakoru, kaksinkerroin lyhyempänä kaulakoruna tai avainnauhana ilman riipusosaa.

Niskan taakse tulee molemmissa versioissa tuo sininen osa. Siniset akaattihelmet ovat sen verran suuria, että ne pitävät kupariosat irti iholta. Ei tule mitään värjäymiä.

Joudun töissä käyttämään henkilökorttia ja siksi käytän avainnauhakorua, johon henkilökortin saa kiinnitettyä. Tarkoitukseni olisi korvata tällä edellinen avainnauha tai ainakin vuorotella niitä vaihtelun vuoksi. Avain/henkilökorttinauhojen lisäksi en arkisin paljon koruja käytäkään. Taitaa siis olla että tästä tulee käytetyin koruni. :) Voisin jossain vaiheessa ottaa siitä toisesta avainnauhasta kuvan ja postata sen tänne blogiini...

Sitten hieman uuden kokeilua. Kirjahyllyssäni oli muutama ylimääräinen puuhelmi. Niitä ei sellaisenaan oikein voisi käyttää mihinkään, joten päätin hieman muokata niitä. Yksi helmi sai jo uuden pinnan ja ehkä jatkan muiden helmien muokkaamistakin, koska tämä olikin ihan kivaa puuhaa.
Kyseessä on siis siemenhelmillä päällystetty helmi. Käytin ns. peyote tekniikkaa. Helmestä tuli ihan hieno, mutta nyt täytyy vaan mietiä että mitä siitä tekisi... :)

4 kommenttia:

 1. Helmellä päällysteyty helmet on kivoja. Herkullisen värinen. Tottahan toki se pitää saada koruksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siemenhelmien väri on kuvassa suht oikea, mutta niiden välke puuttuu. Niissä on hopeasisus, joten ne välkkyvät kivasti valossa. Hitusen bling blingiä siis. :)
   Täytyy kehittää hyvä idea missä helmeä käyttää, että pääsee korussakin sitten oikeuksiinsa. Jotain ideanpoikasta on siis jo kehitteillä.

   Poista
 2. Annoin sinulle tunnustuksen blogissani :) Käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...