keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Helmiplaneetta haaste nro 1, Häät

Helmiplaneetan haasteet alkoivat taas. Ne olivat syy minkä takia aloitin blogini. Olisin aloittanut blogin kirjoittamisen joka tapauksessa jossain vaiheessa, mutta ajankohta olisi ehkä jäänyt myöhemmäksi ilman Helmiplaneettaa. Nyt ajattelin jopa osallistua messuille!

Olen saanut 3 virallista lukijaa blogilleni. Kiitos kiinnostuksestanne. Yksi syy miksi alunperin halusin perustaa blogin, oli se että pääsee jakamaan kokemuksiani saman alan harrastajien kanssa. Lähipiiriin kun ei kuulunut koruntekijöitä, niin oli mukavaa päästä avautumaan jollain foorumilla. Itse asiassa pidin blogini salassa puolisen vuotta sukulaisilta ja tuttavilta ennen kuin kerroin siitä mitään. :)

Helmiplaneetan tämän kertainen haaste oli aiheeltaan HÄÄT. Olin saanut juuri valmiiksi aiheeseen sopivan kaulakorun, josta kuva alla.
Korussa on makeanvedenhelmiä (kiitokset Helmiliinalle) ja hopeaa. Lukon sydämen muotoinen osa on taottu kuperaksi 0,8mm hopealevystä ja nuoli on tehty 1,5mm paksusta hopealangasta sekä 0,5mm hopealevyn jämäosista. Sahasin hopealangan päistä kahtia jonkin matkaa että sain asetettua nuolen kärjen sekä pyrstön paikoilleen ennen juottamista. Lukko tulee siis eteen ja sopii juuri helminauhaan. Hopeakorussa lukko olisi "hukkunut" muun hopean sekaan mutta helmien kanssa se pääsee oikeuksiinsa.

3 kommenttia:

 1. Kuulostipa kivalle, että Helmiplaneetan takia olet aikaistanut blogisi aloittamista. Korusi on upea!! Toivottavasti nähdään messuilla... minua saa ja pitääkin kiskoa hihasta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Löysin Helmiplaneetan sivut tammikuussa kolmannen haasteen aikana. Olisihan pelkällä kuvallakin voinut osallistua, mutta tosiaan oli tarkoitus perustaa blogi jossain vaiheessa joka tapauksessa. Olin miettinyt sitä jo jonkin aikaa, mutta en vain ollut saanut aikaiseksi. Voi olla että blogi olisi vieläkin ajatuksen asteella ilman Helmiplaneettaa... :)

  VastaaPoista
 3. Voi.. tuo on ihana koru ! Olet kyllä tosi taitava hopeatöissä. Lukko tulee kauniisti esiin yksinkertaisesta helminauhasta ja niinhän sen pitääkin päästä oikeuksiinsa. :)
  Ihanaa nähdä sun uusimpia korujasi täällä.. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...