keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kastesormus ja Helmiplaneetta haaste nro 3

Eräs tuttuni odottaa vauvaa, jonka sukupuolesta ei ole vielä tietoa. Ajattelin tehdä itse kastesormuksen, jonka todennäköisesti annan jo silloin kun näen vauvan ensi kertaa. Ehkä teen jotain muuta sitten kastelahjaksi. Täytyy siis varautua sekä tyttöön että poikaan, joten teen kaksi eri versiota. Aloitin ensin pinkistä sormuksesta, mutta zirkonia tuli istutettua liian syvälle (kuvan lisään ehkä myöhemmin). Sininen onnistuikin sitten jo paremmin ja tässä kuva.
Materiaaleina on 1,5 mm puolipyöreä hopealanka ja 4 mm vaaleansininen (Aqua) synteettinen viistehiottu zirkonia. Hopealanka on molemmista päistä sahattu kahtia vajaan sentin matkalta ja näistä muodostuu kruunun kynnet. Väliin on juotettu pieni hopearengas jolla zirkonia "lepää". Tällä vaaleansinisellä luomuksella osallistun Helmiplaneetan kolmanteen haasteeseen.

Niin ja tässä siis syy miksi perustin blogini juuri nyt enkä vasta myöhemmin keväällä. Helmiplaneetan haaste vaikutti niin kiinnostavalta että oli pakko osallistua. :)

3 kommenttia:

  1. Onpa kaunis. Itse en kykene moiseen, mutta onneksi voin ihailla sinun kättesi jälkeä. Ja onnittelut blogin aloittamisesta. Kiitos osallistumisestasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itselläni on nälkä kasvanut syödessä ja koko ajan on kova halu oppia uutta. Ensin tein vaijerikoruja joululahjaksi ajatellen etten koskaan uskalla koskea hopeaan. Sitten näin netissä ihania hopeaketjuja joiden tekoa oli pakko kokeilla, ensin hopeoidulla kuparilla ja sitten hopealla. Nyt joululahjaksi sain hopeajuotossetin ja olen opetellut sen käyttöä. Kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti uusia asioita. Saatat jopa yllättää itsesi! Ja kiitokset haasteen järjestämisestä!

    VastaaPoista
  3. Voi että, tuommosia minäkin sitten eläkepäivilläni alan kokeilemaan. Ilman mitään kursseja osaat tehdä moisia hienouksia. Upeaa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...