lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin

Hiljaiseloa taas vietetty. Pääsin työmatkaltani kotiin myöhään keskiviikkoiltana. Matka kesti yhteensä 10 päivää, joten kotiin oli jo kova ikävä. Onneksi Skypellä sai pidettyä yhteyttä lapsiin helposti. Tosin suuren aikaeron vuoksi päivässä ei ollut monta tuntia jolloin kotiin voi soittaa... Toivottavasti noita matkoja ei tule taas vähän aikaa, vaikka reissulla loppujen lopuksi ihan mukavaa olikin!

Ennen reissua meni paljon aikaa järjestelyihin. Lapsien vaatteet piti saada täällä kotona järjestykseen siten, että isi löytäisi ne helposti. Pakkasin tarhakassit, harrastuskassit ja viikonloppukassit valmiiksi, että kaikki tarvittava olisi sitten mukana. Sitten piti vielä kaikki korutarvikkeet piilottaa näkyviltä, sillä pian kolmevuotias tyttöni pitää kovasti helmien levittämisestä. :) Viimeiseksi tuli vielä oman matkalaukun pakkaaminen. En ole koskaan tainnut joutua valmistelemaan matkaa näin perinpohjaisesti. Siksi tähän blogin kirjoittamiseen tulikin näin pitkä tauko.

Ensiksi hieman käsitöitä, eli sain vihdoinkin (!!!) valmiiksi sen pipon itseäni varten. Tässä muutama kuva.

Nyt onkin luvattu jo lämpimämpää keliä... :) No ainakin se tuli valmiiksi ennen juhannusta! On sitten valmiina ensi talvea ajatellen.

Sitten tässä vielä muutamia kuvia työreissultani. Koska reissu kesti yli viikonlopun, niin oli aikaa tehdä jotain muutakin kuin töitä. Tuli käytyä paikallisessa villieläinpuistossa ja ostoksilla. Lapsille tuli ostettua paljon kaikkea kivaa.


Villieläinpuistossa kuljimme kuorma-autolla eläinten keskuudessa ja syötimme kirahveille lehtiä ja aasialaisille sarvikuonoille omenoita. Tuo keskimmäinen kuva on afrikkalaisista sarvikuonoista, jotka pysyivät hieman etäämmällä.

Ostoskeskuksia kiertäessä tuli ostettua lapsille vaatteita ja leluja. Onneksi matkalaukku oli mennessä puolityhjä, sillä tullessa sinne ei olisi mitään enää mahtunutkaan. Ostosten lomassa tuli käytyä useasti kahvilla, sillä makukahvivaihtoehtoja oli useita. Amerikassa kaikki on suurta ja niin ovat myös kahvit. Seuraavassa kuvassa on pieni vaniljalatte.
Työkaverini oli mennyt kahvilaan ensin ja oli ottanut keskikokoisen latten. Kun tulin paikalle, hän varoitti ettei kannata ottaa ainakaan suurta. Tuossa oli kyllä tarpeeksi. :) Näin yhden askarteluliikkeenkin, jonka ikkunassa oli maininta helmistä. Tietenkin siellä piti poiketa. Mutta eipä siellä mitään erityistä ollut. Enimäkseen akryylihelmiä..

Matkan viimeisenä työpäivänä tulin maininneeksi paikallisille työkavereilleni, että asia mitä taidan eniten jääväni kaipaamaan on hazelnut-kahvi, jota oli työpaikan kahvilassa. Se oli erittäin hyvää. Eikö sitten hetken päästä minulle tuotu kassillinen hazelnut-kahvia. Kahvipurut olivat pienissä annospakkauksissa, jolloin maku ei pääse haihtumaan. Viimeksi juuri tänään aamulla join kupillisen sitä kahvia. Kyllä se kotona maistuu yhtä hyvältä kuin matkallakin.

Mutta nyt taidan jatkaa täällä pääsiäisen viettoa. Hyvää pääsiäistä kaikille! Yritän palailla koruilun pariin mahdollisimman pian.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...