maanantai 30. tammikuuta 2012

Syntymäpäivälahja ja Helmiplaneetan haaste

Melkein missasin tällä kertaa Helmiplaneetan haasteet ja koko messut. Tänään yhtäkkiä tuli mieleen että en ole hetkeen käynyt helmiplaneetan sivuilla katselemassa. Muistelin että viimeksikin messut olivat alkuvuonna. Onneksi tuli sivuilla käytyä, sillä ne messut ovat jo ensi viikon lauantaina. Viime syksyn messuille olin jo kovasti menossa, mutta sitten juuri sen viikon loppupäähän osui muutaman päivän työmatka. Saavuin messuja edeltävänä iltana kotiin, eikä energiaa riittänyt enää messuja varten. Olin ollut lapsistakin muutaman päivän erossa, enkä siksikään heti tohtinut lähteä uudestaan pois kotoa. Nyt kun on mukavasti bussikuljetuskin järjestetty (kiitokset Jehkotarille!), niin ei tarvitse sen kummemmin miettiä miten pääsee perille. :)

Mutta tosiaan ehdin mukaan kolmanteen haasteeseen aiheenaan Prinsessaunelmaa. Aiempi siemenhelmikukista tekemäni tiara sopisi haasteeseen täydellisesti, mutta tässä uudempi syntymäpäivälahjaksi tekemäni siemenhelmikukka.

Kukka on kiinnitetty hiusklipsiin ja siinä on käytetty harmaita ja kirkkaita siemenhelmiä hopeasisuksella. Koru on kuvassa kiinni pitsineulemyssyssä, joka oli myös osa tekemääni syntymäpäivälahjaa. Olenkin taas tauon jälkeen innostunut kutomaan. Tuon myssyn mallia oli niin mukava tehdä, että niitä on muutama työn alla sekä itselleni että lahjaksi. Koruilua ei olekaan nyt hetkeen ehtinyt harrastamaan juuri noiden myssyjen kutomisen ohella. Taitaa olla vain inspiraation puutetta ilmassa. Helmiplaneetan messut todennäköisesti parantavat sen ongelman!

Mutta tosiaan, osallistun tällä helmikukka-hiuskorulla Helmiplaneetan kolmanteen haasteeseen.

3 kommenttia:

  1. Kaunis kukka, itse tykkään paljonkin tehdä siemenhelmillä. Kiva, kun osallistuit.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana koru ja pipo.. Tuollaisella korulla saa jo vanhankin pipon näyttämään uudelta. Tykkään :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...