tiistai 15. marraskuuta 2011

Hiljaiseloa

Aika tuntuu menevän todella nopeasti enkä muka ole ehtinyt päivittää blogiani. Joko kuvat ovat olleet vasta kamerassa ja siirtäminen jostain syystä silloin mahdotonta tai en juuri silloin keksinyt mitään sanottavaa... Koruja olen silti ehtinyt tehdä vaikka en niitä ole täällä esitellytkään. Nyt sitten laitankin useamman kuvan kerralla.

Ensimmäisen kuvan sormus tuli samalle henkilölle "arkisormukseksi" joka tilasi aiemmin esittelemäni sormuksen neliön muotoisella onyxilla. Sormus on tehty 0,8mm levystä noin 1 cm levyisenä. Kuvio on taottu vasaran pyöreällä päällä samoin kuin aiemmassakin sormuksessa. Tämä oli alunperin tilaustyö, mutta kun sen teko kesti, niin annoinkin sen syntymäpäivälahjana. :)
Ja seuraavana vihdoin ja viimein yhteensopiva kaulakoru aiemmin prinsessaketjusta tekemilleni ranneketjulle sekä korvakoruille. Koru on saapunut jo tilaajalle ja oli kuulema mieluinen. Riipus on irroitettavissa ketjusta.
 Sitten viimeisenä erilainen ranneketju. Laatta oli jo erillisenä hankittu ja siihen piti saada sopiva ketju. Ranneketju on paikallisen pokeriyhdistyksen mestaruusranneke. Laatan kaiverruksen modasin kuvasta piiloon, koska se ei ollut omaa käsialaani. Ketju on mattoketjua 1,5mm hopealangasta 6mm sisähalkaisijalla. Aika jykevää, vaikka sitä ei kuvasta hahmotakaan.
Toivottavasti jatkossa tulee päivitettyä blogia useammin. Muutama idea on jo mielessä, joten ehkä kuvia voi tulla piankin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...